Två kortbeställningar

Pysslet har gått lite trögt – mycket annat att tänka på nu inför stundande tillökning. MYCKET som ska fixas… Men, två kortbeställningar har jag i alla fall hunnit med. Den första till en 60-åring där önskemålet kring kortet var ”jeans”. Sagt och gjort – mamma rotade fram lite jeanstyg ur sina gömmor och jag sydde. :-D

Ljus dovt blå cardstock fick utgöra grunden och baksidan av ett julpapper från Maja Design fick likna skjorttyg. Stämplar från Stämpelboden, siffrorna är Quickutz License Plate och blommorna har jag nog köpt på Scraplagret.

Nästa beställning är ett kort till en 85-åring som givaren inte är närmare bekant med – därför höll jag det ganska rent och enkelt. ”Vårlikt” var dock en önskan och eftersom krokusen blommar för fullt hemma hos oss, tyckte jag att det var passande.

Krokusstämpeln och textstämpeln med vårblomsnamn kommer från Prickiform och gratulationsstämpeln är Inkidos. Krokusen är färglagd med distresser (”Dusty Concord”, ”Forest Moss” och ”Vintage Photo”). Pappret är ”Marzipanbakelse” från Majas Fika-kollektion. Kortvikningen, ”Recessed Window”, hittar du här.

Det här inlägget postades i Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>