I skapartagen…

Beställningsjobb denna gång. Ett kort till en blivande 7-åring som älskar rosa och ett annat (ett choklad/vin-kort) till en svärfar – ”manligt” kort mao. Det som är SÅ svårt att göra – det rosa hade jag inga större problem med…

Svärfarskortet först då – stilrena retorblommor på mörkblå cardstock och Maja Designs ”Bulle med blåbär” från Fika-kollektionen (har ni märkt att jag gillar den?). Grattis-stämpel från Inkido och ett fint brunt organzaband (en liten rosett fick det bli i alla fall!). Pearl maker (Amber) som blom-mitt.

Rosa – och grönt – fick det bli. Fina ”Beautiful Tilda” från nya Magnolia-kollektionen på insidan av ett gatefold-card, asymmetriskt dock. Körsbärsblommor och en liten prinsesskrona på ett band av pärlor. Pearl maker (Cream) och en 7:a från Quickkutz Moxie. Fjärilsstämplar från Magnolia (tror jag…).

På insidan sitter Tilda tillsammans med tagg från Magnolia. Och pappren som är använda till kortet är rosa bling cardstock och… just det Maja Designs ”Marzipanbakelse” och ”Favoriter”. :-D

Det här inlägget postades i Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>