Ytterligare en beställning…

… har jag fått från min mamma. Till den ville jag gärna prova att göra ett kort i ”magnolia-stil”, ja, ni vet vad jag pratar om. Men jag tycker att det är så himla svårt att få till den. Då kom maken med en smart kommentar: ”När du lär dina elever något nytt börjar de ju med att härma dig, för att sen göra något eget. Så varför gör inte du på samma sätt?” Så, därför jag helt enkelt liftat (läs kopierat?!?!?) detta kort som Malin gjort.

Så här ser min variant ut (valde dock att göra ett easel card…):

"Secretive Tilda" från Magnolia färglagd med distresser. Mönstrade papper från Maja Designs "Fika"-serie. Chipboard-bokstäver av okänt märke och gratulationsstämpel från Inkido. Rosor, körsbärsblommor och pärlor (av Pearl Maker) som dekoration. (I bakgrunden ser ni också mitt nystädade skrivbord ;-D).

Det här inlägget postades i Kort. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Ytterligare en beställning…

  1. Malin/majamelon skriver:

    Det är jättefint!! =D Kul att du gillade mitt upplägg =)

    Kram
    Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>