Kort till en 3-åring…

…kommer här. Jag hade lite idétorka så jag tittade efter lite inspiration i en gammal Magnolia Ink och utgick från det…

Jag har använt Magnolias ”Elephant” och även deras”blingdekoration” och mönstrade papper. Blommorna kommer från YouDo. Bokstäverna är stansade med Quickutz ”Moxie Grand” och mistade med distress och Perfect Pearl. Elefanten är också färglagd med distresser.

Det här inlägget postades i Kort. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Kort till en 3-åring…

  1. Hannah foesgren skriver:

    Hej syran snyggt kort jo du jag undrar om du kan övertala vår pappa att vi ska köpa lite saker som lim stämplar och dubbelhäftandetejp :) Tack så mycket om du gör det för det är lite svårt för mig efter som jag är i Umeå och. har inget kontakt med pappa just nu men det va nog allt och tack om du över tallar vår pappa och super snyggt KORT !!! Kram hannah din lilla syster !! /kram kram .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>