Jag har en brevvän (Scraplagrets utmaning)…

… i Californien, USA som jag har växlat brev med sedan 1992. I år (mars) fyller hon 30 och jag tänkte skicka henne en present. Och den passade ju så himla bra in på Scraplagrets utmaning.

Instruktionen lyder:

”{1} Skapa något åt någon (t ex kort eller altrat), eller med ett foto av någon (t ex layout). Någon kan vara en person, en grupp av personer eller ett djur – det viktiga är att det är en hyllning eller historia om något du känner kärlek inför – dock ett levande ting :)

{2} Försöka få med så mycket som möjligt av denne någons personlighet på ditt alster. Du kanske kan göra t ex ett påskkort i denne någons färger/intressen, eller en layout som avspeglar personen.”

Jag valde att skapa en ask till den bok som jag ska skicka henne (boken är vald med tanke på den födelsedagsresa hon gör – Paris, såklart – och sedan har vi också under åren som gått pratat om att läsa samma bok och sedan diskutera den. Nu får vi bara hoppas hon inte har boken!).

Jag har färglagt ”Surf Tilda” och ”Border Flower” från Magnolia och sedan använt mig av BoBunnys ”Flutter Butter Breeze” (fast det syns inte så bra). Registreringsskylten har min man hjälpt mig med och bokstäverna på denna är såklart Quickutz ”License Plate”. Jag valde också att skriva California med Stickles Gold eftersom Californien är ”The Golden State”. Jag har också dekorerat med blommor (som jag tror kommer från Papirloftet) och orange Pearlmaker. Cardstocken som jag har använt mig av är Bazzills ”Hillary”, ”Chiffon” och ””Brown”.

Jag ville få fram en känsla av Californien och surfning – och det tror jag jag lyckades rätt så bra med.

När jag gjorde dekorationen med Magnolias ”Border Flower” såg jag att den passade himla bra till ett bokmärke – som ju passade presenten. Så det blev ett sådant också…

Det här inlägget postades i Annat pyssel, Utmaningar. Bokmärk permalänken.

9 svar till Jag har en brevvän (Scraplagrets utmaning)…

 1. AK skriver:

  Wow, riktigt snyggt! Vilka härliga färger!

  • Tina skriver:

   Tack! Det här var första gången jag provade att färglägga på riktigt akvarellpapper…. STOR skillnad! En riktig aha-upplevelse.

 2. TesaB skriver:

  Helt makalöst fin!!! Underbar present till en vän!!!

 3. ASH skriver:

  Vad härligt lust och vårigt! Superfin färgläggning, gult och orange kanske inte är så dumt iallafall ;-) .

  • Tina skriver:

   Tack! Fast det var svårt att hitta fina gula färger – mycket är för starkt eller för blekt. Det orangea gav lite djup…

 4. Carina skriver:

  Så snyggt!!! Helt underbara färger, hon blir säkert glad… Ha det gott!!

 5. AK skriver:

  Grattis till vinsten! Utan att ha sett några andra bidrag så kan jag ändå säga att det var du värd. Kul!

 6. Nenne skriver:

  Stort grattis till vinsten!!! Supersuperfint paket och bokmärka, ljuvliga färger, helt perfekt, hon blir alldeles säkert jätteglad!

  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>