Scraplagrets utmaning januari

Scraplagrets utmaning för januari är att inspireras av sitt första alster. Detta passar mig alldeles utmärkt, eftersom jag faktiskt har ett kort på just detta.

Det första kortet var ett gratulationskort till min mamma, när hon fyllde 55, maj 2008. Jag hade köpt lite papper och en blomsterdekoration på den lokala bokhandeln. Dessutom hade jag införskaffat silvrigt glitterlim. Resultatet blev kortet nedan:

Nu, nästan 3 år senare, utmanar alltså Scraplagret att inspireras av sitt första alster:

”{1} Scraplifta ditt första alster. Att lifta innebär att du ska inspireras utifrån ditt första alster. Det kan vara upplägget, färgerna eller något annat. Om du inte minns exakt vilket ditt första alster var, välj ett av de första.

{2} Använda samma tema som på ditt första alster. T ex om du scrappat en romantisk layout, gör detsamma, om du gjorde ett påskkort, gör något med påsk osv.”

Så här blev mitt bidrag:

Jag valde att 1) göra ett födelsedagskort till min mamma (även om hon fyller först i maj) 2) använda ungefär samma färger (lila) 3) använda glitterlim i silver. Dessutom har jag FAKTISKT använt papper från samma ark som för nästan tre år sedan (det lila metallic-pappret) och också blommor från samma förpackning som då. Jag valde att låta pappersstripparna från 2008 års kort bli band istället… Något gammalt, något nytt… Maja Designs ””Hemgjord saft” passade bra till färgerna.

En annan not man kan göra angående det nya kortet var att jag inte blev så nöjd med färgläggningen av rosen Tilda håller i, så den blev utbytt till en pappersros istället…

Nedan en bild med båda korten bredvid varandra:

Det här inlägget postades i Kort, Tävlingar, Utmaningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>